info@prespanationalpark.gov.al

Astragalus mayeri Micev.

Astragalus mayeri MicevShpërndarja në PKP: Mali Ivan dhe pjesa jugore e Malit të Thatë; nga 1546-2100 m m.n.d.

Mbi Autorin