info@prespanationalpark.gov.al

Parku Kombetar i Prespes ofron njembedhjete shtigje natyrore per vizitoret

Komentet janë të çaktivizuara

Ne territorin e Parkut Kombetar te Prespes jane shenjuar njembedhjete shtigje per tu ngjitur ne mal. Vizitoret jane te mirepritur qe te perjetojne natyren dhe egersine e maleve qe gjenden perreth liqenve te Prespes.
Per me shume informacion, ne zyrat e Parkut Kombetar te Prespes ne Goricen e Vogel (Dolna Gorica) mund te gjeni harten e detajuar (ne versionin Anglisht dhe Shqip).

E-Mail: nationalparkprespa@gmail.com

Mbi Autorin