info@prespanationalpark.gov.al

Njoftim për festën e pijes së verës

|Komentet Janë C'aktivizuar

img_pressRelease

Në datën 5 Dhjetor 2014, Parku Kombëtar i Prespës në bashkëpunim me Rrjetin e Shoqatave për Mbrojtjen e Natyrës organizon festën tradicionale të pijes së verës dhe promovimit të produkteve të zonës.

Festa fillon në orën 11:00.

Jeni të mirëpritur të merrni pjesë në këtë aktivitet!